Home
Actueel
Vieringen
Kroniek
St. Gerlach
Parochie
Kerkgebouw
Heiligdom
Pelgrimage
Schatkamer
Links
Adressen

Parochie St. Gerlach te Houthem


CAROLUSHUIS


DEPENDANCE CAROLUSHUIS ("Postorderbedrijf" Bisdom Roermond)
IN HOUTHEM

Het infocentrum van het Bisdom is vanaf 1 september 2004 omgevormd tot Carolushuis, een verzendhuis met in totaal zeven zicht- en afhaallocaties: Roermond, Gennep, Horst, Susteren, Houthem-Sint Gerlach, Heerlen en Kerkrade. Al deze locaties zullen minimaal twee keer per week geopend zijn.

In Nederland is het Carolushuis wellicht de grootste leverancier van religieuze boeken, cursusmateriaal en andere zaken.
De catalogus vermeldt meer dan 500 artikelen, verdeeld over 25 rubrieken waaronder:

- Bijbels en bijbelgerelateerde boeken
- Geloofsleerboeken en geloofscursusboeken
- Kerkelijke documenten
- Liturgische boeken
- Onderwijs
- Sacrament van boete & verzoening, Doopsel, Communie en Vormsel
- Tieners en jongeren
- Kerstmis, Pasen en Pinksteren
- Heiligen
- Spiritualiteit
- Kerkelijke kunst

De openingstijden van de hoofdzichtlocatie in Roermond, waar het gehele artikelenassortiment te zien is, zijn dinsdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur op het bekende bezoekadres Swalmerstraat 100.

In Houthem-Sint Gerlach is ongeveer een vijfde deel van het gehele assortiment ter inzage geplaatst in een vitrine in de gang naast de Capittelkamer.

Wilt u een brochure, dan kunt u deze ophalen bij de parochieadministratie in Houthem op woensdagen en donderdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Op die dagen kunt u daar ook uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling binnen is, krijgt u een telefoontje om deze te komen afhalen. Aflevering geschiedt per contante betaling.

Wilt u nog verdere inlichtingen dan kunt u altijd bellen op bovengenoemde tijden op telefoonnummer 043-6080088. Kom gerust een langs.

1-9-2004