Home
Actueel
Vieringen
Kroniek
St. Gerlach
Parochie
Kerkgebouw
Heiligdom
Pelgrimage
Schatkamer
Links
Adressen

Parochie St. Gerlach te Houthem


EVENEMENTENKALENDER


 

OP HEILIGDOMSVAART NAAR MAASTRICHT
tentoonstelling oktober november 2021

Deze tentoonstelling kunt u gratis bezoeken elke dag van 10.00 tot 16.00 u (s-zondags vanaf 10.30 u) van 30 september t/m 29 november 2021.

Voor meer informatie: https://vriendenvansintgerlach.nl/


23-9-2021

VERKOOPEXPOSITE VAN 8 T/M 26 SEPTEMBER

Aangezien de Kunst In Valkenburg in het heiligdom van Sint Gerlach dit jaar uitvalt, is aldaar ruimte vrij gekomen voor een bijzondere expo van een Valkenburgse.
Het idee van een verkoopexpositie komt van Margaretha Prins-van Rens zelf. In de loop van haar leven heeft zij schilderijen geschilderd. Met liefde. Ze is o.a. in de leer gegaan bij fijnschilder Jo van den Brand. Ze heeft haar schilderijen nu ter expositie gegeven en biedt haar werk te koop aan. De opbrengst ervan gaat naar de Sint Jozefkerk van Broekhem. Deze fraaie kerk met werken van Limburgse kunstenaars gaat haar ter harte en voor het nodige onderhoud ervan biedt ze haar schilderijen aan. Haar liefde voor de kerk en haar liefde voor de kunst komen hierin samen.
Er worden een vijftigtal schilderijen tentoongesteld, je zou kunnen zeggen 50 x Margaretha Prins. Het is een gevarieerd aanbod van haar werken. Deze werken zijn dus te zien n te koop.

De opening van deze bijzondere expo vindt plaats op woensdag 8 september, om 14.00 uur in het heiligdom van Sint Gerlach met een "Meet & Greet Margaretha' Ieder van harte uitgenodigd.

Verkoopexpositie in de schatkamer van St. Gerlach, Onderstestraat 1 Houthem,
8 tot en met 26 september, maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur-16.00 uur; zondag geopend van 10.30 uur- 16.00 uur.

26-8-2021
 

 
 
Copyright Fons Heijnens 2004-